Waarom een Pre wedding shoot?

delen

Jullie trouwdag staat gepland en dan heb je ineens een fotograaf om je heen, de hele dag! Alle belangrijke, bijzondere en emotionele momenten worden voor jullie vastgelegd. Heel leuk en belangrijk maar misschien ook ongemakkelijk of zelfs een beetje eng? Dat snap ik heel goed!

Natuurlijk is het gek om ineens de hele dag een fotograaf om je heen te hebben. Je huwelijk is al heel bijzonder en dan is er ook nog een groot deel van de tijd een camera op je gericht. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk op de achtergrond te zijn maar soms duurt het even voordat je je helemaal comfortabel voelt en mij niet meer “ziet”. 

Dat is nu precies de reden dat een pre-wedding shoot een goed idee is! Het is een hele leuke ervaring voor jullie samen. Even een momentje uit de drukte van plannen en organiseren. Ook wij leren elkaar alvast wat beter kennen, we maken er een gezellige ervaring van en de camera is op het eind van de shoot minder “gek”. En écht, dat maakt het op jullie grote dag makkelijker en leuker!

 Ook kunnen jullie meteen genieten van een aantal liefdevolle beelden! Misschien wil je een van de foto’s wel gebruiken voor de uitnodiging? Sommige bruidsparen gebruiken de foto’s voor een mooie slide-show op de trouwdag zelf. Je kan ook de locatie mooi aankleden met de mooiste foto’s van jullie samen in lijstjes. Kortom, genoeg redenen om een pre-wedding shoot te boeken. 

Vanaf het trouwpakket “luxe” van 8 uur fotografie krijg je een pre-weddingshoot cadeau! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Je mag mij altijd contacten zodat we samen kunnen bekijken wat het beste bij jullie past.

 

March 29, 2020

Laat een reactie achter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Let's be friends!
Find me on