"Zodra ik fotografeer vergeet ik alles om me heen".

- Eva zoË - 

Ik ben Eva, 38 jaar. Ik ben verloofd met Joury en samen zijn wij ouders van onze drie heerlijke meiden, Indy, Philou en June. Ik houd van ons fijne huis in onze mooie stad Delft, ben gek op lekker eten, een wijntje en de zon. Ook ben ik fan van koffie, verse bloemen en houd ik van licht en warme kleuren. Ik maakte altijd al graag foto’s maar toen ik mijn eerste “echte” camera kreeg was ik verliefd! Zodra ik fotografeer vergeet ik alles om me heen. Dan wil ik alleen nog maar dat éne mooie beeld vastleggen. 

about me

Fotografie is iets heel persoonlijks. Dat ik foto’s mag maken van jou vind ik een eer. Daarom is het voor mij heel belangrijk dat de shoot een leuke, mooie ervaring is waar je met plezier op terug kijkt met foto’s als tastbare herinnering. Ik ben me heel bewust dat een fotoshoot niet iets is wat je iedere dag doet. Je bent misschien zenuwachtig of vindt de camera zelfs een beetje eng. Geloof me, je bent niet de enige! Maar uit ervaring en de vele positieve reacties achteraf weet ik dat het écht goed komt.

Tijdens de shoot zal ik je niet teveel laten poseren. Wel geef ik aanwijzingen waardoor de foto’s op z’n mooist zullen zijn. Ik let bijvoorbeeld op het mooiste licht of dat je je hand even op een andere plek plaatst waardoor de foto van mooi naar bijzonder gaat.

Mijn foto’s hebben allemaal een bepaalde warmte in kleur maar ook in connectie. Liefde staat centraal. Liefde voor elkaar, voor jezelf of voor je business. Dat is waar het om gaat.

Vooraf de aan de shoot hebben we telefonisch contact. Vertel je mij wat voor beelden je wil maken. We hebben het over de sfeer die je zoekt, over de styling en de locatie die bij jou en je wensen past. Je ontvangt van mij ook een mail met kleding tips zodat je goed voorbereid bent en je mag mij altijd contacten voor verdere vragen. We leggen je vast zoals je bent. Professioneel maar persoonlijk.  

Niks is te gek. Dus heb je een ander tof idee? Laat het me weten! Nieuwe uitdagingen ga ik graag aan en ik denk met liefde met je mee! Als we dan toch gaan shooten, laten we het dan meteen goed doen!

Liefs, Eva

Mijn werkwijze

contact