bridal
boudoir

Voor jezelf en voor je aanstaande. 

Een intiem cadeau...

It was always you

In een tijd dat alles draait om je aanstaande huwelijk.Om de liefde. Mag je ook jezelf wel wat extra liefde geven. Een shoot speciaal voor jou, om jou. Waarin je zelf ziet hoe prachtig je bent. 

Een geweldige ervaring met foto's als kers op de taart. En hoe gaaf dat het cadeau aan jezelf óók een cadeau is voor je aanstaande. Een gedurfd, vrouwelijk cadeau. Een bridal boudoir,, onder het genot van een glas bubbels, om al een een keer te shinen in je prachtige bruids lingerie en helemaal in de wedding vibes te komen!

I do

pakketten

All of me, loves
all of you

EEn huwelijk word nu toch iets anders gepland. Kleiner, intiemer. Je hebt meer tijd en aandacht voor elkaar en voor de mensen van wie je houd. Het is ook een moment om jezelf wat meer aandacht te geven. Om jezelf, als vrouw, te vieren! 

Een bridal boudoir is vrouwelijk, intiem en sexy. Alles behalve orinair. het is een cadeau voor jezelf maar ook voor je aanstaande. Foto's van jou in de lingerie die je zal dragen onder je droomjurk. Onder het genot van een glas bubbels de mooiste beelden shooten van jou. Jij in het middelpunt. Omdat het kan, omdat je dat verdient.  

De mooiste foto, geprint, ingelijst en gegeven aan je aanstaande op de dag van jullie huwelijk. Een voorproefje van het moois dat hem te wachten staat. Een zelfverzekerde, prachtige, vrouw. zijn vrouw! 

Ik zie het al helemaal voor me, jij ook? trek de stoute schoenen aan en boek een bridal boudoir!
gun jezelf deze ervaring, zeg;
i DO!

tarieven

Instagram

Let's be friends!
Find me on