Business

Business

Ik houd van mooie koffietentjes, conceptstores, bloemen en plantenwinkels, beautysalons, bed and breakfast, lunchrooms, een prachtig atelier of wat voor tofs je ook hebt neergezet. Als het met liefde is opgebouwd, ingericht en gestyled dan kan mijn dag niet
meer stuk!

Een business shoot is méér dan alleen wat portretfoto’s. Met dit pakket kan je laten zien wie jij bent. Wie er achter het bedrijf staat. We maken mooie portretten maar ook foto’s die meer laten zien. Hoe drink jij je koffie? Hoe kom je aan bij je werk? Van welke kleding gaat jou hart sneller kloppen? wie is de persoon die dit mooie bedrijf met passie en zorg heeft opgericht?

Ben jij klaar voor de professionele én persoonlijke beelden? Voor een beeldbank waar je echt iets aan hebt? Je social media en website helemaal up to date zodat jouw klant meteen een gevoel krijgt wie je bent en wat jij doet? samen creëren wij mooie, waardevolle content in jouw eigen stijl. 

Dit wil ik

your business

LET's get
#social
baby

hi ondernemer,

Wil jij zelfverzekerd zijn over je social media platformen? Je instagram naar een hoger niveau tillen en zorgen dat je website rockt? Laat jezelf zien! Hoe persoonlijker jouw business hoe fijner voor jouw klant. 

Beeldmateriaal, persoonlijk & professioneel,dat bij je past is echt noodzakelijk. Als fotograaf lever ik deze beelden in de vorm van een business shoot. Met deze foto’s kan je een aantal maanden vooruit. Zo houd je je website en socials up to date én weet jouw klant wie het gezicht achter de onderneming is. Jezelf laten zien door middel van foto's is misschien wat spannend in het begin. Ik begrijp het, dat vond ik ook! Maar na meer dan 5 jaar in het vak én twee ondernemingen op mijn naam wéét ik hoe belangrijk het is! 

Het internet en alle social media staat vol met ondernemingen. Het kost tijd, moeite en liefde om daar tussenuit te springen. Jouw klant wil graag zien wie je bent. Het geeft vertrouwen en een gevoel van herkenning en dat zorgt er voor dat ze voor jouw kiezen. 

Een goed portfolio helpt hierbij. Foto's van jezelf, van je product & eventueel ook van de locatie! Foto's die laten zijn wie jij bent, wat jouw product of dienst is en hoe jouw locatie er uit ziet. Denk aan mooie foto's van je winkel, atelier of studio. we zorgen voor mooie portret foto's, beelden dat je aan het werk bent, sfeerbeelden en product foto's die er uit springen. 

Vind je het lastig om al het nieuwe beeldmateriaal op de juiste maner te gebruiken? Geen zorgen! Ik geef je heel graag tips zodat je er zelfverzekerd mee aan de slag kan!

Ik beloof dat de zenuwen na 5 min. zijn verdwenen dat we van de hele shoot een leuke en gezllige ervaring maken! De foto's zijn de kers op de taart! 

Wil jij een business shoot boeken?
Of wil je nog meer informatie?
Reageer even op het contactformulier, ik sta je graag te woord!


 

Dit gaan we doen

Dit gaan we doen

  • Vooraf hebben we contact over je wensen en welke stijl bij je past.
  • Jij maakt een moodboard en die bespreken wij. 
  • Ik geef tips i.v.m. styling & kleding. 
  • De shoot duurt 2 uur.
  • Er is ruimte voor minimaal 3 outfit wissels.
  • Locatie in overleg. Binnen, buiten of een combinatie.
  • Foto's van jou, van je product en de locatie (winkel, atelier, kantoor etc.).
  • Je ontvangt de foto's in HR in een online galerij. 
  • Je ontvangt minimaal 25 foto's.

DIT WIL IK!

DIT WIL IK!

DIT WIL IK!

 € 345,-

SAMENWERKINGEN

Ik heb de afgelopen jaren met fantastisch mooie bedrijven mogen samenwerken. Persoonlijk & professioneel beeldmateriaal verzorgen dat bij ze past. Hier een kleine greep uit alle bedrijven die mij dit hebben toevertrouwd. Het is echt fantastisch om te zien wanneer de website van mijn klant er zo verzorgd en professioneel uit ziet.

BUSINESS & PRODUCTFOTOGRAFIE 

BUSINESS & PRODUCTFOTOGRAFIE 

PARTY COLLECTIE

BUSINESS & PRODUCTFOTOGRAFIE 

https://a-skincare.nl/

https://nookcoiffeur.nl/

https://shop.iltartufo.nl/

https://femmefrenkie.com/

“Jeetje wat een mooie foto ‘s zeg! Zo bijzonder om dan toch weer een ander signature te ontdekken bij een fotograaf! Lekker rauw in de details met een vleugje romantiek.”

Liefs, Lunchroom Sencha

Reviews

“Ik heb verschillende shoots bij jou gedaan, voor de website van mijn onderneming, samen met mijn zusje maar ook wat ‘intieme’ foto’s. Voor iedere stijl weet jij mij goed te begeleiden."

Liefs, Eva de Wit

Reviews

"Lekker rauw in de details met een vleugje romantiek."

"Je bent een prachtig mens. Ik herinner mij onze eerste shoot nog heel goed. Ik was zo zenuwachtig, maar binnen vijf minuten waren die zenuwen helemaal weg en hebben we echt hele toffe beelden gecreëerd!"

Liefs,Willemijn

Reviews

"Lekker rauw in de details met een vleugje romantiek."

Ik heb jou op instagram “ontmoet” en ik was meteen weg van jouw insta page. Zoveel warmte en sfeer in jouw foto’s. Dit wilde ik ook voor mijn onderneming; candle salon. Je denkt goed mee over de shoot, neemt ons serieus en bent gedreven en enthousiast. Ik heb meteen een content abonnement afgesloten, dit wil ik vaker!

Liefs, Madelijne Romero

Reviews

"Lekker rauw in de details met een vleugje romantiek."

Instagram

Let's be friends!
Find me on