Business

Business

Ik houd van mooie koffietentjes, conceptstores, bloemen en plantenwinkels, beautysalons, bed and breakfast, lunchrooms, een prachtig atelier of wat voor tofs je ook hebt neergezet. Als het met liefde is opgebouwd, ingericht en gestyled dan kan mijn dag niet meer stuk!

Een business shoot is méér dan alleen wat portretfoto’s. Met dit pakket kan je laten zien wie jij bent. Wie er achter het bedrijf staat. We maken mooie portretten maar ook foto’s die meer laten zien. Hoe drink jij je koffie? Hoe kom je aan bij je werk? Van welke kleding gaat jou hart sneller kloppen? Wíe is de persoon die dit mooie bedrijf met passie en zorg heeft opgericht?

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil je jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau tillen? Met het social management pakket geef ik jou alleen of samen met je team les in het creeren van mooie, waardevolle content in jou eigen stijl. Kom maar door met die volgers!

pakketten

your business

Business shoot

LET's get
#social
baby

hi ondernemer,

Wil jij zelfverzekerd zijn over je social media platformen? Je instagram naar een hoger niveau tillen? Jezelf te durven laten zien en eindelijk eens vooruit gaan werken met een contentplanning? 


Met mijn social management cursus geef ik jou alleen of samen met je team les in het creeren van mooie, waardevolle content in jou eigen stijl.


Mensen zijn visueel ingesteld. In deze tijd nog meer dan anders. Beeldmateriaal, goed beeldmateriaal, dat bij je past is echt noodzakelijk. Als fotograaf lever ik deze beelden in de vorm van een business shoot. Met deze foto’s kan je een aantal maanden vooruit. Zo houd je je website en socials up to date.

Maar in tijden dat de winkels gesloten zijn of de toestroom van klanten minder is, is er veel meer beeldmateriaal nodig. Om dagelijks te kunnen laten zien wie je bent, wat je doet én wat de producten van dit moment zijn, Is het absoluut nodig om door te gaan met het maken van content. Foto’s maken! In dit geval toch moeilijker dan gedacht. Want het moet goed gestyled zijn, bij elkaar passen om eenheid te creeren.

Dit krijg je door de foto’s zoveel mogelijk in dezelfde setting te maken én door middel van nabewerking. En daar ga ik jou bij helpen. Ik kom met veel liefde en passie langs om jou alleen of samen met je team les te geven in het creeren van mooie, waardevolle content in jou eigen stijl.

 

Dit wil ik!

1.jouw stijl bepalen

2.stylen en fotograferen

Dit gaan we doen

3.Beelden leren bewerken

4.een social planning maken

Dit gaan we doen

social management

“Jeetje wat een mooie foto ‘s zeg! Zo bijzonder om dan toch weer een ander signature te ontdekken bij een fotograaf! Lekker rauw in de details met een vleugje romantiek.”

Liefs, Lunchroom Sencha

Reviews

“Ik heb verschillende shoots bij jou gedaan, voor de website van mijn onderneming, samen met mijn zusje maar ook wat ‘intieme’ foto’s. Voor iedere stijl weet jij mij goed te begeleiden."

Liefs, Eva de Wit

Reviews

"Lekker rauw in de details met een vleugje romantiek."

"Je bent een prachtig mens. Ik herinner mij onze eerste shoot nog heel goed. Ik was zo zenuwachtig, maar binnen vijf minuten waren die zenuwen helemaal weg en hebben we echt hele toffe beelden gecreëerd!"

Liefs,Willemijn

Reviews

"Lekker rauw in de details met een vleugje romantiek."

Ik heb jou op instagram “ontmoet” en ik was meteen weg van jouw insta page. Zoveel warmte en sfeer in jouw foto’s. Dit wilde ik ook voor mijn onderneming; candle salon. Je denkt goed mee over de shoot, neemt ons serieus en bent gedreven en enthousiast. Ik heb meteen een content abonnement afgesloten, dit wil ik vaker!

Liefs, Madelijne Romero

Reviews

"Lekker rauw in de details met een vleugje romantiek."

Instagram

Let's be friends!
Find me on