pricing

stories

Your Day

Diverse foto's van jezelf, het bedrijf en alles wat jij graag wilt laten zien aan jouw klant. Met dit pakket kan je laten zien wie jij bent. Wie er achter het bedrijf staat. We maken mooie portretten maar ook foto’s die meer laten zien. Hoe drink jij je koffie? Hoe kom je aan bij je werk? Van welke kleding gaat jou hart sneller kloppen? Wíe is de persoon die dit mooie bedrijf met passie en zorg heeft opgericht?

pricing

stories

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een fotograaf die houdt van pure liefde in elke vorm? Mijn stijl: persoonlijk, warm en liefdevol.
Past dit bij jullie? Dan leg ik jullie dag, al die belangrijke momenten met veel liefde vast! 

stories

pricing

stories

Met de special portrait fotoshoot sta jij centraal. Dit is méér dan een portret alleen. Met dit pakket kan je laten zien wie je bent. We bespreken van te voren uitgebreid jouw wensen. Bohemian, classy, boudoir, alles is mogelijk! Wees niet verlegen, voor deze shoot hoef je geen geoefend fotomodel te zijn. Deze shoot is voor iedereen, van alle leeftijden, met iedere maat. Ik leg vast wat jou uniek maakt.

pricing

Wedding

your day

- Boris pasternak -

Trouwen. Zo mooi. Zo persoonlijk. Misschien droom je hier al je hele leven van. Weet je al precies welke smaak taart, welke jurk, pak en bloemen er móeten komen. De getuigen zijn misschien al gevraagd, de locatie al gevonden en de ringen uitgezocht. Maar dan is er nog één ding heel belangrijk. Wie gaat deze dag voor jullie vastleggen? 

Mijn stijl is persoonlijk, warm en liefdevol. Ik houd van de liefde in de meest pure vorm. Past dit bij jullie? Bij de visie van jullie dag? Dan leg ik jullie bruiloft, van klein en intiem tot groots en uitbundig, heel graag vast. 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek hoor ik heel graag jullie verhaal. Hoe jullie elkaar hebben leren kennen, de verloving, en natuurlijk jullie ideeen over de bruiloft. Love story 's, ik houd er van! 

Mag ik jullie dag vastleggen en ben ik voor minimaal 8 uur uitgenodigd op jullie bijzondere dag? Dan krijgen jullie van mij een pre-wedding shoot cadeau. Op deze manier kunnen we elkaar alvast wat beter leren kennen en is de camera op de grote dag wat minder 'gek'. En niet te vergeten: zo kunnen jullie alvast genieten van een aantal liefdevolle beelden, ook heel leuk om te gebruiken als uitnodiging of op de bruiloft zelf!

Willen jullie mij boeken of meer informatie? Stuur mij gerust een berichtje, 
ik ben benieuwd naar jullie verhaal!"I love you, wildly, insanely, infinitely"

contact

Love Stories. Stuk voor stuk.
Allemaal leg ik ze met liefde vast.
Ik ben vereerd dat ik dit voor "mijn" bruidsparen mag doen. De liefde, intieme momenten en kleine details. Allemaal bijzonder en allemaal op beeld.

previous love stories

sabine & maud

inge & julian

simone & herman

Let me tell your story

Pricing

Instagram

Let's be friends!
Find me on

TROUWEn in het buitenland & Elopement

Jullie hebben besloten om te trouwen & om dit te vieren op een andere plek op deze ow zo mooie wereld! Ik reis met heel veel liefde met jullie mee. Ik leg de reis vast, jullie bruiloft, een te gekke reportage en natuurlijk alle details! Is er nog tijd over? Ik maak ook nog tijd voor jullie gasten! Hoe tof is het als ook hun herinnering is vastgelegd op beeld voor het complete plaatje. Ik sta met liefde vroeg op voor het mooie ochtend licht om prachtige beelden te maken van de jurk, accessoires, het trouwpak, de uitnodiging of de ringen en ja ik duik ook met veel plezier laat mijn bed in omdat we het gouden uurtje hebben gebruikt voor extra foto's van jullie samen. Ik houd van licht. Ik let er altijd op. Licht maakt een foto. En het licht in het buitenland is anders dan hier in Nederland. Alleen daarom maakt mijn hart al een sprongetje. Daarnaast houd ik van reizen, nieuwe culturen, andere talen, nieuwe smaken en geluiden. Zodra ik mjn ticket boek sta ik AAN!

Ik maak ontzettend makkelijk contact. Ik houd van een grapje en van lachen. Ik ben positief en vrolijk en denk altijd mee. Trouwen in het buitenland is een investering. Een once in a lifetime experience. Neem mij mee als jullie fotografe en ik beloof, ik mis niks. Ik geniet van mijn werk en ik houd van de liefde. Deze combinatie is perfect voor een bruidsfotograaf als je het mij vraagt! Daarnaast ga ik altijd ALL THE WAY. Zo ben ik al eens in het vliegtuig gestapt met een trouwboeket als handbagage! De winkel op ibiza bleek toch dicht en heb ik op verzoek van de bruid op de dag voor vertrek nog een prachtig boeket weten te regelen! 

Ik heb het geluk dat ik al meerdere wedding weekenden in het buitenland mocht meemaken en vastleggen. Mijn ervaring en tips deel ik heel graag met "mijn" bruidsparen. Ook werk ik met een speciaal tarief wanneer ik mee mag met jullie elopement wedding of jullie huwelijk in het buitenland. Neem gerust contact op met mij voor meer informatie of voor het plannen van een kennismakingsgesprek.
Ik ben heel benieuwd naar jullie, jullie verhaal & natuurlijk naar jullie bruiloft!contact