pricing

stories

Your Day

Diverse foto's van jezelf, het bedrijf en alles wat jij graag wilt laten zien aan jouw klant. Met dit pakket kan je laten zien wie jij bent. Wie er achter het bedrijf staat. We maken mooie portretten maar ook foto’s die meer laten zien. Hoe drink jij je koffie? Hoe kom je aan bij je werk? Van welke kleding gaat jou hart sneller kloppen? Wíe is de persoon die dit mooie bedrijf met passie en zorg heeft opgericht?

pricing

stories

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een fotograaf die houdt van pure liefde in elke vorm? Mijn stijl: persoonlijk, warm en liefdevol.
Past dit bij jullie? Dan leg ik jullie dag, al die belangrijke momenten met veel liefde vast! 

stories

pricing

stories

Met de special portrait fotoshoot sta jij centraal. Dit is méér dan een portret alleen. Met dit pakket kan je laten zien wie je bent. We bespreken van te voren uitgebreid jouw wensen. Bohemian, classy, boudoir, alles is mogelijk! Wees niet verlegen, voor deze shoot hoef je geen geoefend fotomodel te zijn. Deze shoot is voor iedereen, van alle leeftijden, met iedere maat. Ik leg vast wat jou uniek maakt.

pricing

Wedding

your day

- Boris pasternak -

Trouwen. Zo mooi. Zo persoonlijk. Misschien droom je hier al je hele leven van. Weet je al precies welke smaak taart, welke jurk, pak en bloemen er móeten komen. De getuigen zijn misschien al gevraagd, de locatie al gevonden en de ringen uitgezocht. Maar dan is er nog één ding heel belangrijk. Wie gaat deze dag voor jullie vastleggen? 

Mijn stijl is persoonlijk, warm en liefdevol. Ik houd van de liefde in de meest pure vorm. Past dit bij jullie? Bij de visie van jullie dag? Dan leg ik jullie bruiloft, van klein en intiem tot groots en uitbundig, heel graag vast. 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek hoor ik heel graag jullie verhaal. Hoe jullie elkaar hebben leren kennen, de verloving, en natuurlijk jullie ideeen over de bruiloft. Love story 's, ik houd er van! 

Mag ik jullie dag vastleggen en ben ik voor minimaal 8 uur uitgenodigd op jullie bijzondere dag? Dan krijgen jullie van mij een pre-wedding shoot cadeau. Op deze manier kunnen we elkaar alvast wat beter leren kennen en is de camera op de grote dag wat minder 'gek'. En niet te vergeten: zo kunnen jullie alvast genieten van een aantal liefdevolle beelden, ook heel leuk om te gebruiken als uitnodiging of op de bruiloft zelf!

Willen jullie mij boeken of meer informatie? Stuur mij gerust een berichtje, 
ik ben benieuwd naar jullie verhaal!"I love you, wildly, insanely, infinitely"

contact

Love Stories. Stuk voor stuk.
Allemaal leg ik ze met liefde vast.
Ik ben vereerd dat ik dit voor "mijn" bruidsparen mag doen. De liefde, intieme momenten en kleine details. Allemaal bijzonder en allemaal op beeld.

love stories

Lovestory trouwmagazine

Met dit eigentijdse trouwmagazine beleef jij de mooiste dag van je leven steeds weer opnieuw. Ik ben groot fan van liefdesverhalen omdat het zoveel omvat en omdat elk verhaal uniek is. Een bruiloft lijkt me een hoogtepunt van dat liefdesverhaal en je wilt toch niets liever dan die dag tot in details blijven herinneren en steeds weer opnieuw beleven? Ik weet zeker dat dat lukt met Lovestory. 

Ik maak van jullie allermooiste dag een magazine met foto’s waarin ook ruimte is voor uitgeschreven speeches van vrienden/familie en jullie geloftes. Want die woorden maken de herinneringen compleet. Dit full colour glossy magazine met de mooiste beelden van jullie, jullie favoriete mensen, speeches en geloftes zorgt ervoor dat deze dag een dag blijft om nooit meer te vergeten.

Nu Eva de allermooiste plaatjes van jullie dag heeft geschoten lijkt het mij fantastisch dit vorm te geven in een magazine!

Liefs SharonWhen love and skill work together, expect a masterpiece

599

799

949

1 stuks

3 stuks

5 stuks

album

Meet sharon van Love story trouwmagazine

Instagram

Let's be friends!
Find me on