boudoir

Let's create magic
together...
 

Daglicht studio MUSE

"SElflove is the greatest middlefinger of all time"

Studio MUSE. Mijn heerlijke daglicht studio midden in het centrum van het mooie delft. De studio is gevestigd in een prachtig oud pand met hoge ramen op twee hoog. Na de shoot loop je zo de stad in voor een lekker kopje koffie of een bubbel! De studio is licht en redelijk minimalistisch ingericht.
Er staat een fantastisch grote spiegel, houten bankje, kruk, stoel en er staat zelfs een bed. Door de mooie hoge ramen valt altijd voldoende licht naar binnen en als het zonnetje schijnt dan ontstaat er een magisch lichtspel op de muren en houten vloer. Boek je bij mij een boudoir shoot dan ben je ontzettend welkom in studio MUSE! Let's create MAGIC together. 

Waarom een BOUDOIR shoot? Waarom met de billen bloot? Dat is toch mega ongemakkelijk, eng, spannend en totaal out of my comfortzone?

Klopt! je hebt helemaal gelijk! Maar! Het is het allemaal waard.
Het voelt maar voor 5 minuten zo.

Ik mag al 5 jaar lang vrouwen op deze manier vastleggen en uit ervaring weet ik dat de zenuwen na een paar minuten zijn gezakt. Dat die camera helemaal niet zo eng is. Weet je waarom? Omdat ik met je praat. Omdat ik laat zien wat we aan het doen zijn en dan zal je zelf zien hoe mooi je bent!

Geen ordinair gedoe maar vrouwelijk intiem en sexy. Tijdloze, classy beelden van jou. Omdat je mooi bent zoals je bent! Mijn manier van het gebruik van licht, kleding, lingerie en poses. alles zodat het jouw eigen schoonheid nog meer complimenteert. 

Durf dit. Gun het jezelf. je verdient het! Selflove first. Kin omhoog & tieten vooruit! Dit is het grootste cadeau dat je jezelf kan geven. EMBRACE yourself!


pakketten

dit wil ik

BOUDOIR

"BE YOUR OWN MUSE" 

MUSE. Dit woord staat zelfs op mijn arm getatoeeerd.
Zoveel betekent het voor mij. MUSE betekent; inspiratiebron. Alle vrouwen die ik mag vastleggen zijn mijn MUSE, mijn voorbeeld, mijn inspiratie bron. En al deze vrouwen zijn dat ook voor elkaar. Elkaar inspireren om jezelf een boudoirshoot te gunnen. Om jezelf een cadeau te geven, voor jezelf. Magisch!

Ik noem een boudoirshoot ook altijd teamwork. Wij creeeren samen de mooiste beelden van jou. Een shoot heeft alles te maken met vertrouwen. Jij bent welkom bij mij en ik gun jou de aller mooiste foto's van jezelf. 

Mijn doel met mijn fotografie is pure womenempowerment. Womenempowerment is voor mij niet alleen een woord maar vooral een gevoel en dit gun ik elke vrouw. Een boudoir shoot, zwangerschaps shoot, moeder en kind samen. Als jij op zoek bent naar iemand die je vastlegt zoals je bent met liefde voor het vak dan horen wij bij elkaar...   
 

yes please

tarieven

Instagram

Let's be friends!
Find me on